De Fruitschuur

Bij ons vind u een ruim assortiment aan Hondenvoeding van :   Profine Arion Pedigree Pal /  CanaGan /  Prins

 

   
Prins ProCare

Prins Standaard Fit

De geperste brokvoedingen uit de Prins ProCare-lijn zijn geschikt van pup tot senior.

Ze zijn gemaakt volgens een productieproces waarbij de hoogwaardige grondstoffen optimaal tot hun recht komen en alle voedingsstoffen behouden blijven. Voor kleine honden is er ProCare Mini.

Ook voor de gevoelige honden met een allergie zijn er brokken

Prins

 

Arion

Arion is gespecialiseerd in premium honden- en kattenvoeding en richt zich daarmee op de speciaalzaken. Het uitgebreide assortiment omvat specifieke producten die afgestemd zijn op de behoeften van dierenspeciaalzaken, fokkers en dierenartsen.

Arion wordt uitsluitend geleverd via deze verkoopkanalen. Zij staan garant voor de hoogstaande technische dienstverlening die vereist is voor de verkoop van hondenvoeding van hoge kwaliteit. Arion producten worden ontwikkeld door technische teams in samenwerking met het Arion onderzoekscentrum. Voordat een product van Arion op de markt komt, wordt het in dit centrum of in onafhankelijke centra getest.
 

 

De Arion producten worden aan een strenge kwaliteitscontrole onderworpen. Elk ingrediŽnt wordt geanalyseerd om de fysische en microbiologische kwaliteit ervan te waarborgen. Voordat de Arion producten de fabriek verlaten, worden ze nogmaals gecontroleerd. Er wordt onder andere nagegaan of ze voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen, of ze de juiste voedingsstoffen in de juiste hoeveelheden bevatten en of ze op de juiste manier geproduceerd zijn.

 

 Kom naar de winkel en laat je goed adviseren

 

Sterilisatie of castratie van uw hond kan een aantal bezorgdheden verminderen. Geen loopsheid meer bij de teven en geen territoriumafbakening of ander ongewenst gedrag meer bij de reuen. Er zijn trouwens ook een aantal gezondheidsvoordelen voor de hond. Het risico op de ontwikkeling van tumoren of kankers in een latere levensfase is lager in vergelijking met niet-gecastreerde honden. Daarentegen hebben studies wel aangetoond dat het risico op obesitas verhoogt na een chirurgische ingreep. Dit zou dan weer het risico op andere problemen zoals hartkwalen en diabetes kunnen verhogen. Het behouden van het ideale lichaamsgewicht is dus zeer belangrijk voor de gezondheid en het welzijn van elke hond.

ARION Health&Care Sterilized is ontwikkeld om zeer specifiek te voldoen aan de veranderde nutritionele behoeften van gesteriliseerde of gecastreerde honden en helpt de hond zijn ideaal gewicht te behouden. Het bevat L-carnitine die lichaamsvet omzet naar energie en die in combinatie met een correct gehalte aan eiwitten ervoor zorgt dat de spiermassa behouden blijft. Het bevat een hoger gehalte aan vezels en eiwitten die zorgen voor een verzadigd gevoel. De extra toevoeging van anti-oxidanten helpt bij de bescherming tegen vrije radicalen. Dankzij de samenstelling van de voeding wordt de zuurtegraad van de urine onder controle gehouden zodat het risico op de vorming van struvietstenen wordt beperkt.

Ondersteuning VetmetabolismeOndersteuning Vet Metabolisme
Hoog L-Carnitinegehalte
 

Licht VerteerbaarLicht Verteerbaar
Hoogwaardige
eiwitten

Op zoek naar een <strong class='format'>ARION Health&Care</strong> verdeler? Klik op uw land op de onderstaande kaart om de dichtstbijzijnde verdeler te vinden. Overgewicht Management
Bevat ideale hoeveelheid natuurlijke vezels

Gewichtscontrole

 

Men schat dat 1 op 5 honden een of ander probleem heeft met zijn gewrichten of beweging. Deze problemen komen frequenter voor bij het ouder worden. Meestal ligt de oorzaak bij de slijtage of beschadiging van het kraakbeenweefsel van het gewricht. Een juiste voedingskeuze kan de kwaliteit en de functie van het gewricht ondersteunen en de gewrichten soepel houden. Hoe aandachtig u hiervoor ook bent, er kan zich onherstelbare schade aan de gewrichten voordoen, nog voor u het merkt. Een dagelijkse voeding met ARION Health&Care Joint & Mobility helpt u uw hond in topconditie te houden zodat hij kan blijven lopen en springen.

Naast een aangepast energiegehalte, is ARION Health&Care Joint & Mobility ook verrijkt met L-carnitine dat helpt bij de verbranding van overtollig lichaamsvet. Het behouden van een optimaal lichaamsgewicht vermijdt overbelasting van de gewrichten. De kwaliteit en de functie van het gewricht worden ondersteund door een synergetische mengeling van natuurlijke bronnen van glucosamine, chondroÔtine en gechelateerde mineralen. Hoge gehaltes aan hoog biologische absorbeerbare omega-3 afkomstig van Antarctisch krill reduceren ontstekingsreacties en hebben een pijnstillend effect. Een natuurlijke mengeling van plantenextracten beschermt de vrije vetzuren in het gewricht tegen degradatie. Deze wordt hoofdzakelijk veroorzaakt door stress, welke een serieus effect zou kunnen hebben op de gewrichten en ontstekingen zou kunnen veroorzaken. Onze unieke mengeling van antioxidanten bestrijdt vrije radicalen.

GewichtscontroleGewichtscontrole
Geoptimaliseerde
energie-inhoud

Ondersteuning VetmetabolismeOndersteuning Vet Metabolisme
Hoog L-Carnitinegehalte
 

Bescherming van de GewrichtenGewrichtsbescherming
Bevat natuurlijke bronnen van glucosamine & chondroÔtine

Hoog Biologische Beschikbaarheid aan Omega-3Hoge Bio-Beschikbaarheid aan Omega-3 Antarctisch krill als bron van omega-3

Een spijsverteringsstelsel dat goed werkt is essentieel voor het welzijn van uw hond. Sommige honden hebben een meer gevoelige spijsvertering en hebben frequent of zelfs chronische problemen met de darmen. Een verminderde darmwerking heeft een negatieve invloed op het immuunsysteem en het welzijn van uw hond. De darm is immers het grootste immuunorgaan van het lichaam en met de hulp van een aangepaste voeding kan de werking opnieuw worden geactiveerd.

ARION Health&Care Digestive Sensibility bevat uitgebalanceerde hoeveelheden van verschillende voedingsvezels (o.a. uit Psyllium) om de darmtransit te reguleren en te normaliseren. De gezondheid van de darm wordt gestimuleerd dankzij de toevoeging van manno-oligo-sacchariden (M.O.S.), fructo-oligosacchariden (F.O.S.), bentoniet en Ŗ-glucanen. Deze compontenten werken synergetisch en stimuleren de groei van goede bacteriŽn. Ze reduceren de aanhechting van ziekteverwekkers en andere schadelijke bacteriŽn aan de darmwand, versterken de natuurlijke weerstand en verzekeren hierbij een gezonde darmflora en een verminderde gevoeligheid. Al de ingrediŽnten zijn zeer goed verteerbaar en zorgen voor een lage belasting van het spijsverteringsstelsel.

Ondersteuning van de DarmwerkingOndersteuning van Darmwerking
β-Glucanen verbeteren de darmwerking

Licht VerteerbaarLicht Verteerbaar
Bevat uitsluitend hoogwaardige ingrediŽnten

Verbetering van de DarmfloraBevordering
van de Darmflora

Prebiotica voor een optimale absorptie van nutriŽnten

Hoog Biologische Beschikbaarheid aan Omega-3Grote Bio-Beschikbaarheid van Omega-3
Antarctisch krill
als bron van omega-3

De huid is het grootste orgaan en vormt een fysische barriŤre tussen het lichaam en de buitenwereld. De conditie van de huid en de vacht zegt heel wat over de algemene gezondheidstoestand van de hond. Een blinkende vacht en een gezonde huid zijn goede indicatoren die de algemene gezondheid weerspiegelen. Jammer genoeg worden in praktijk huid- en vachtproblemen regelmatig vastgesteld. ARION Health&Care Hypoallergenic is ontwikkeld om uw hond in topconditie te houden. We selecteren zorgvuldig hoog verteerbare ingrediŽnten en vermijden die ingrediŽnten die mogelijk allergische reacties kunnen veroorzaken om het risico op huidirritaties en jeuk te verminderen.

Zalm als MonoproteÔne
Enige dierlijke proteÔnebron

Ondersteuning VetmetabolismeLicht Verteerbaar
Bevat uitsluitend hoogwaardige ingrediŽnten

Huid Verzorging
Gechelateerde
sporenelementen

Hoge Bio-Beschikbaarheid aan Omega-3
Antarctisch krill
als bron van omega-3